torstai 31. tammikuuta 2013

Arjen taikaa, Männystä lainaaKatselin vuosia vanhoja kuvia, ja tämä kaunis kuva männyn kaarnasta osui silmiini. Kaarnan sisäpuoli on täynnä salaisia viestejä, hieroglyfejä, toukkien kirjomaa kaunokirjoitusta.


Mitäpä jos mekin näkisimme enemmän vaivaa ottaaksemme yhteyttä ystäviimme. Sen sijaan että vaihtaisimme lyhyitä kuulumisia tekstiviestein tai internetin kautta, voisimme istua rauhassa tuolille ja kirjoittaa kirjeen. Kirje, jos mikä, on arjen magiaa parhaimmillaan! Se miten kirjoittamasi kirjaimet muodostuvat paperille välittää lukijalle tunnetilasi. Lukija tietää että olet todella ajatellut häntä kun teet kirjeestä persoonallisen, piirrät, leikkaat lehdestä kuvia ja sommittelet kaiken. Ne ovat pieniä aarteita joiden luo lukija varmasti mielellään palaa. Kirjoita runo, kerro päivästäsi tai mietteistäsi, ajatus on tärkein.


Kirjeiden kirjoittamiseen liittyy paljon traditioita. Rakkauskirje tulisi aina kirjoittaa musteella; kynällä kirjoitettu kirje merkitsee että kirjoittajan tunteet tulevat hiipumaan. Varmistaaksesi että rakkaasi ajattelee sinusta hellästi, laita kuoreen kolme laventelin siementä, äläkä lähetä kirjettä koskaan sunnuntaina.  Jos suhteesi on loppumassa, revi kirjeet mutta älä polta niitä, muutoin seuraavakin suhteesi päättyy onnettomasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti