torstai 28. helmikuuta 2013

Ajatonta viisauttaAmmoniitti, meteoriitti ja oikosarvi

 Meteoriitti tuntuu erikoiselta, vieraalta, jopa kylmältä ja painavalta kädessä. Sen on ajateltu olevan lahja jumalilta, sisältäähän se taivaallista tietoa galaksien välisistä matkoista. Tästä syystä se on hyvä meditointiin ja ohjaamaan huomion syvemmälle mieleen sekä parantamaan ymmärrystä universaaleista kaavoista.  Asettamalla meteoriitin tyynyn alle, voit edistää astraaliprojektioita.

Kivettynyt puu auttaa kunnioittamaan elämän syklejä. Sitä käytetään muistamaan entisiä elämiä, inkarnaatioita.  Se sopii stressin lievittämiseen, maadoittamaan, tyynnyttämään tunteita, sekä auttamaan henkisen tasapainon saavuttamisessa. Kivettynyttä puuta on käytetty taikakaluna estämään hukkumista. Lisäksi tämä fossiili omaa sen puun ominaisuudet josta se on muodostunut.

Kivettynyttä puuta

Meripihka on kivettynyttä männyn pihkaa. Se tuntuu kädessä lämpöiseltä, täyteläiseltä. Sen sisältä voi löytää osia muinaisista hyönteisistä tai kasveista. Entisaikoina meripihka oli todella arvokasta parantavista ominaisuuksistaan johtuen. Sitä käytettiin lääkkeenä samaan tapaan kuin penisilliiniä. Meripihka puhdistaa tilan ja auran, se suo kantajalleen spontaanisuutta, itseluottamusta sekä iloa. Se lisää luonnollista kauneutta ja houkuttaa rakkautta pidettynä lähellä sydäntä. Muita meripihkaan liittyviä ominaisuuksia ovat onni ja kestävyys. Sen energia on eteenpäin suuntautuvaa, suojelevaa.

Noidat käyttävät meripihkaa voimistamaan loitsujaan, ja asettamalla ison meripihkan alttarillesi, voit lisätä magiasi tehoa. Meripihkasta tehdyt kaulanauhat ovat hyvä suoja negatiivista magiaa vastaan, niitä on käytetty myös ylläpitämään terveyttä ja suojelemaan lapsia. Itsekin sain lapsena isoäidiltäni lahjaksi meripihka-kaulanauhan, joka on jo hajonnut, mutta niistä kivistä jotka eivät lähteneet etsimään uusia seikkailuja, punoin rannekorun. Perinnöksi samaiselta isoäidiltäni jäi myös kaunis kaulakoru jossa on viisi hiottua meripihkaa, ei ehkä niinkään arvokas rahassa mitattuna, mutta muistoissa.

Meripihka suitsuke puhdistaa tilan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti