lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lempeä fluoriittiFluoriitti on yksi mielenkiintoisimmista kivistä, sillä se on yhteydessä ihmismielen korkeimpiin toimintoihin, kuten älyyn ja muistiin. Kiveä löytyy useana eri läpikuultavana sävynä, aina kirkkaasta violetin ja vihreän kautta mustaan. Fluoriitin energia on pehmeää, sovinnollista ja korkeavärähteistä. Elementeistä sen voi liittää ilmaan ja maahan. Kivi ei silti ole maanläheinen tai raskas. Mielestäni fluoriitti voisi sopia hyvin omenapuusta tehtyyn sauvaan, jotenkin ne kaksi tuntuvat tukevan toistensa energioita.

 

Vaikka kivellä ei ole pitkää historiaa maagisessa käytössä, on sillä monia muita hyötyjä. Fluoriitti lisää keskittymiskykyä ja helpottaa pitämään ajatukset kasassa kiireen ja stressin keskellä. Se helpottaa älyllisten ratkaisujen tekemistä ja auttaa hahmottamaan ympäristöä, jolloin turhilta onnettomuuksilta ja vahingoilta vältytään. Käytä fluoriitti riipusta tai kivestä tehtyä kaulakorua kun tarvitset kaiken keskittymiskykysi. Myös kiven piteleminen kädessä auttaa vaikkapa jos tarvitset apua tärkeän kirjeen kirjoittamiseen.


Fluoriitti on rauhoittava kivi, se puhdistaa mieltä ja auraa epäpuhtauksilta ja suojaa kielteisiltä värähtelyiltä. Fluoriitin avulla voi myös parantaa auran energia vajeita. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia. Näin ollen se on mainio meditaatiokivi, auttaen tasapainottamaan mielen vastakkaisia aspekteja. Varsinkin violetin sävyinen fluoriitti aktivoi korkeampia tietoisuuden tiloja avaten intuition.


Muutto on nyt ohi mutta osa tavaroista etsii vielä oikeaa paikkaansa. Loppukevennyksenä ajattelin esitellä ensimmäisen esineen jonka hankin uuteen kotiini: iloisen pääsiäisnoidan! Sopii hyvin ympäri vuotiseen käyttöönkin ja eihän sitä voinut yksin kauppaankaan jättää :) 


3 kommenttia:

 1. Ihana noita :) meillä on vieläkin tavarat hujanhajan, vanha kämppä työn alla ja tämä myös.. työn ohella yritetään saada laitettua.. lueskelen samalla Kodin magiaa - mielenkiintoinen kirja,huomasin alitajuntaisesti päätyneeni tiettyihin ratkaisuihin, joita kirjassakin neuvotaan :)

  Kivistä tuli mieleen parin vuoden takainen ametistikoru.. kannoin kaulassa muutaman päivän ja oli otettava pois, tuli niin ahdistava olo, etten voinut käyttää sitä.. sittemmin se hukkuikin jonnekin.. Löytyykö selitystä?

  VastaaPoista
 2. Onnea kodin laittamiseen! Itse en ole kyseistä kirjaa lukenut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta :)
  Onpa erikoista ettet kyennyt pitämään ametistia; se on kuitenkin yksi suosituimmista kivistä ja siihen liittyy paljon uskomuksia. Voisiko yksinkertaisesti olla että et tarvinnut kiven vahvoja energioita? Ensi kuussa kirjoitan enemmän ametista :)

  VastaaPoista
 3. Tai en ollut valmis sen vaikutuksille, ihan kuin se olisi ollut alitajuntaista... Vuoden aikana muutenkin tapahtunut eräänlainen sisäinen kasvu ( tai pikemminkin vahvistus ajatuksille ja tunteille)... Onnea myös sulle uuteen kotiisi, odotan ametistipäivitystä :)

  )O(

  VastaaPoista