tiistai 30. huhtikuuta 2013

Magia II: VisualisoinnistaPalataanpa aiheeseen miten magia toimii. Visualisointi antaa energialle tarkoituksen, päämäärään. Voimakkaimmilla noidilla on yhteys syviin tunteisiinsa, he osaavat käyttää tahdonvoimaansa visuaalisesti muuttaakseen tunteet maagiseksi energiaksi. Harjoittelemalla voit päästä tähän! 

Tarvitset keskittymiskykyä, sillä sinun täytyy voida pitää haluttu ajatus mahdollisimman kauan mielessäsi, ja tuntea. Tunne maa, tunne elementit - postauksessa käsittelin hieman aihetta. On hyvä idea alkaa harjoitella ajatustensa tuntemista juuri luonnon kautta. Esimerkiksi kun kävelet ulkona, kiinnitä huomiosi siihen miltä tuuli tuntuu ihollasi. Palauta tunne kotona mieleesi. Jatka kuvittelemalla miltä tuuli tuntuisi jos se olisikin purevan kylmä. Nouseeko ihosi kananlihalle? Tällaiset pienet harjoitukset saavat ajatuksesi tuntumaan todemmilta, ja se on visualisoinnin tarkoitus.
Tunne, haista, maista, kuule ajatuksesi. Herätä mielesi, kokoa energia. Ohjelmoi energiat visualisoinnilla. Vapauta energiat kehostasi ja ohjaa ne kohti määränpäätä. Kuvittele mielessäsi kuinka tavoitteesi ovat jo täyttyneet. Energian ei tule pysähtyä siihen hetkeen jolloin toiveesi toteutuu! Myös tunteet ovat tärkeä osa visualisointia. Mitä tunteita toteutuneet toiveesi sinussa herättävät? Tämä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta tapahtuu lopulta hyvin huomaamattomasti, kun hallitset perusteet.
Tässä on hyvin arkipäiväinen esimerkki visualisoinnista. Olin kirpputorilla tarkoituksenani etsiä uudet verhot kotiini. Kiertelin pöytiä mutta en ollut oikein tyytyväinen mihinkään. Tajusin, että en tiennyt millaisia verhoja olin etsimässä sieltä. Turhauduin hieman, sillä tarvitsin verhot. Käänsin turhautumiseni ja kuvittelin mielessäni verhot joista pitäisin, sinisävyiset kukalliset, ja kuvittelin ne asuntooni. Sitten kiersin kaikki pöydät uudelleen, ja kangasröykkiöiden seasta löysin täydelliset verhot, sellaiset joiden taustaväri sopi huoneeni seiniin ja joissa oli suuria sinisiä kukkia. Eli on huomattavasti helpompaa löytää etsimänsä, kun tietää ensin mitä on etsimässä, ja sama pätee myös päämäärien täyttämiseen!
Älä pelkää visualisoida, sillä magia on kuitenkin vain hienovaraista muutosta joka ohjaa sinua haluamaasi päämäärää kohden, tarjoamalla sinulle oikeita tilaisuuksia. Jos muutatkin mieltäsi etkä enää halua toiveesi toteutuvan, ei ole liian myöhäistä kutsua energiaa takaisin ja kohdistaa se uusiin päämääriisi. Tarvitset siis jatkuvaa päättäväisyyttä saavuttaaksesi tavoitteesi. Epäilyksetkin ovat energiaa, mutta negatiivista sellaista. Kannattaa välttää kertomasta kenellekään harjoittamastasi magiasta, sillä myös muiden negatiiviset ajatukset vaikuttavat pyrkimyksiisi, ja pahimmillaan tekevät kaiken uurastuksesi turhaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti