perjantai 7. kesäkuuta 2013

KesäkuulumisiaOnpa mukava huomata että blogini on ylittänyt jo 2000 vierailijan rajan! En olisi uskonut että se tapahtuisi vain puoli vuotta blogini aloittamisen jälkeen :) Jännitin kovasti kirjoittamisen aloittamista, sillä mitään tällaista kokemusta minulla ei ennestään ollut. Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet pysyä mukana, ja palautetta saa aina laittaa, siten osaan muokata blogiani mielenkiintoisemmaksi.

Tuntuu uskomattomalta ajatella että valmistuin juuri koulusta, enkä mene sinne enää syksyllä!  Se on taas yksi iso muutos elämääni. Ennen töiden aloittamista minulla on muutama viikko aikaa nauttia kesästä, ja tutustua paremmin uuden kotini ympäristöön, sekä tietysti lukea iltaisin ihania kirjoja laskevan auringon valossa.


Haltiain kertomaa on kaunis ja mielenkiintoinen kirja johon kannattaa tutustua jos on kiinnostunut luonnonhengistä. Kirjan monissa kertomuksissa luonnonhenget pääsevät omin sanoin kertomaan siitä mitä he tekevät Helge Salon kanavoimana, Marja Lehtisen kirjoittamana ja Armen Salon kauniisti kuvittamana. Kirja on niin lämmintunnelmainen että sen pariin on helppo palata kerta toisensa jälkeen, ja sopiihan se hyvin nuoremmillekin lukijoille.

Tässä vielä kuvia lähimetsästäni:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti