sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

TiikerinsilmäTiikerinsilmällä on aina ollut erityinen merkitys minulle, sillä se oli yksi ensimmäisistä kivistä jonka sain lapsena. Sen samettinen hohto ja siitä huokuva lämpö ovat pitäneet kiven edelleenkin yhtenä suosikeistani. 

 

Tiikerinsilmä yhdistettään planeetoista aurinkoon ja sen elementti on tuli. Kiven energia on hyvin maskuliinista, ja se olikin ennen soturien voimakivi. Kiven uskottiin myös antavan metsästysonnea ja suojelevan vihollisilta. Tiikerinsilmän energia liikehtii hitaasti, mutta se sisältää silti suuren voiman.

Kivi tasoittaa itsepäisyyttä sekä vastakohtia, esim. miehisiä ja naisellisia energioita. Se auttaa pääsemään paremmin yhteyteen oman voiman kanssa; se auttaa ankkuroitumaan paremmin todellisuuteen. Kivi tekee ihmisen tietoisemmaksi omista motiiveistaan sekä paikastaan maailmassa. Tiikerinsilmä tuo tahdonvoimaa ja rohkeutta. Se auttaa heikon itseluottamuksen aikoina ja silloin kun usko omiin mahdollisuuksiin horjuu. Kivi terävöittää ajatukset ja auttaa ymmärtämään sosiaalisen elämän arvot.

Raakakiviä: tiikerinsimä vihreällä ametistipedillä.

Kiven pintaa voin käyttää tulevaisuuteen tai menneisyyteen katsomisessa. Toisin kuin yleensä ennustamisessa, tee tämä auringonvalossa katsomalla kiven pintaa ja uppoamalla sen sisälle.

Tiikerinsilmä sopii myös rahan houkuttelemiseen. Tarvitset 6 tiikerinsilmää (luku 6 liitetään aurinkoon, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös raha; näin ollen voit myös voimistaa loitsua suorittamalla sen sunnuntaina). Puhdista kivet ensin auringonvalossa ja pidä niitä sen jälkeen hetki kädessäsi siirtääksesi niihin tarpeesi. Tämän jälkeen laita kivet vihreän kynttilän ympärille (voit kaivertaa kynttilään vielä symbolin joka muistuttaa sinua rahasta). Sytytä kynttilä ja visualisoi toiveesi toteutuminen. Sammuta kynttilä kun olet valmis. Poistu paikalta ja kun olotilasi on normaali, heitä kynttilä roskiin ja aseta kivet syrjään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti