keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tuliaisia


Lähdettiin miesystäväni kanssa kiertelemään Viroa viideksi päiväksi. Matkanvarrella Tallinnasta Pärnuun ja sieltä Viljandiin ja Tartuun tuli nähtyä monta upeaa paikkaa: linnoja, linnanraunioita, kaunista luontoa, haikaroita.. Kuvia tuli otettua melkein 400 mutta näytän tässä vain muutaman kuvan paikoista jotka tekivät minuun suurimman vaikutuksen. 

Viljandin vanhan linnoituksen raunioita.

Helmen hiekkakiviluolastoa, lähellä Tõrvaa.

Võrtsjärvi

 Upea kuoleman puutarha Pärnussa.

Lukuunottamatta Tallinnan turistihintoja Virossa matkailu on erittäin edullista, vai miltä kuulostaa esimerkiksi ihana leivos konditoriassa 65 centillä?

Kivistä tarjolla oli valtavasti meripihkaa ja kaikkea mitä siitä saa tehtyä, kuten koruja. Tälläkertaa en niitä ostanut, sillä löysin pientä täydennystä rituaalivälineisiini.


Ihana pieni messinkinen kello maksoi 7,50 e. Erityisen halvalla sain täydennettyä suitsukevarastoani; nuo alla oevat suitsukkeet maksoivat yhteensä alle 5 euroa!


Kaunis käsinsidottu nahkakantinen muistikirja oli ihana löytö, eikä sekään maksanut kuin 7 euroa.2 kommenttia:

 1. Mä tahtoisin myös kovasti Viroon matkusteleen. Siellä on paljon sellaisia kuvauskohteita, joihin olisi joskus pakko päästä!
  Olen aika kade tuosta nahkakantisesta vihosta. ;) Täällä saat pulittaa moisesta noin 30e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aika kiva muistikirja ja Suomessa niiden hinnat on kyllä järkyttävät :/ Virossa matkustelu on tosiaan halpaa ja olihan sielä vaikka kuinka pajon kuvattavaa. Harmi vaan ettei mulla ole kunnon kameraa.

   Poista