torstai 12. syyskuuta 2013

Suojaava kristalli loitsu

Ajattelin osallistua Myrikan julistamalle teemaviikolle yksinkertaisella loitsulla. Aiheena oli kaikki mitä tulee mieleen pelosta. Aihe on sikäli hyvin tuttu minulle, sillä kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta.  Sen myöntäminen ei ole kovin helppoa, enkä siitä nyt aiokaan enempää puhua. 


Erilaisia loitsuja pelkojen voittamiseen on monia, mutta täytyy myöntää etten ole niitä kokeillut. Sen sijaan loitsu joka saa minut tuntemaan että olen turvassa, helpottaa kummasti elämääni. Ja onhan niin että toisinaan kiire ja stressi saavat meidät kaikki hieman säikyiksi, joten jos omaat hyvän visualisointikyvyn, tätä kannattaa kokeilla!

Loitsu muodostaa ympärillesi suojaavan kilven, joka suojaa erityisesti toisten ihmisten negatiivisia ajatuksia vastaan. Tarvitset ainoastaan kirkkaan vuorikiteen.

Aseta kivi sellaiselle pöydälle, jossa auringonsäteet saavat valaista kiven. Istu pöydän luo ja hengitä tietoisesti. Vedä  ilmaa keuhkoihisi nenäsi kautta, pidätä sitten hengitystäsi pieni hetki, ennen kuin hengität ilman ulos suusi kautta. Toista tämä useaan kertaan, sisäänhengityksellä imet valoa jonka kristalli heijastaa, uloshengityksellä annat kaiken negatiivisen, epäilyjen ja pimeyden poistua sisältäsi.

 
Muutaman minuutin kuluttua nouse seisomaan ja aloita visualisoimalla kivestä muodostuva rinki ympärillesi, joka nousee jokaisella hengenvedollasi ylemmäksi. Rinki on kirkas, läpikuultava, ja sen läpi katsottuna todellisuus näyttää kirkkaammalta.

Kun kristallirinki on noussut juuri pääsi yläpuolelle, näe se lähellä sinua, ja ottavan minkä tahansa muodon joka tuntuu sinusta tutulta ja miellyttävältä, esimerkiksi pallo tai pyramidi. Hengitä edelleen syvään, ja halutessasi voit koskettaa kristallisuojasi reunoja.

Lausu:
Tässä kristallissa olen suojassa
kaikelta pahalta, kaikelta vahingoittavalta.
Tänne voin tulla takaisin.
Näin olkoon, se ei ketään vahingoita.

Kun olet valmis, palaa normaaliin hengitysrytmiisi. Näe kristalliverhon avautuvan ja päästävän sinut pois, tietäen että voit koska tahansa palata sen suojaan. Pitämällä kristallin mukanasi, voimistat loitsun tehoa. Voit uusia loitsun kun sen teho alkaa hiipua, mutta liian usein en sitä suosittele tehtäväksi.

 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei, käsittääkseni aidot kristallitkin ovat lasia joihin on lisätty lyijyä, eivätkä ne siis ole kiveä. Tämä loitsu on tarkoitettu tehtäväksi vuorikiteellä, jota joskus kutsutaan vuorikristalliksi.

   Toki voit muokata loitsua ja käyttää kristalliakin, mutta kristallissa itsessään ei ole samoja ominaisuuksia kuin vuorikiteessä.

   Poista
 2. Onko se rinki sellainen, ettei sitä huomaa olevansa ringin sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se suojaava rinki on tarkoitus tiedostaa kun on sen sisällä, mutta eivät muut sitä tiedä tai näe.

   Poista