sunnuntai 1. syyskuuta 2013

The Magickal lifeAjattelin nyt esitellä yhden lempikirjoistani mitä tulee Wiccaan, nimittäin Vivianne Crowleyn ”The Magickal life- a Wiccan priestess shares her secrets”. Olen aiemminkin maininnut kyseisen teoksen blogissani, mutta tämä onkin kirja jonka pariin palaan aina säännöllisin väliajoin.

                             ”Magic is about self-exploration. Through ritual and meditation, we discover more about ourselves. It is a knowledge that seeps in via the unconscious. We are unaware that we have acquired it and then suddenly it emerges into consciousness.”


Kirja on hyvin helppolukuista, Crowley kertoo niin lämpimästi omista kokemuksistaan wiccan parissa, että väkisinkin tämä kirja saa hyvällä tuulelle. Sen lisäksi tästä kirjasta löytyy paljon tietoa ja pieniä vinkkejä joista ainakin aloitteleva wicca saa inspiraatiota. Crowley käsittelee mm. henkien kanavointia, chakroja, auraa, henkistä parantamista, intuitiota, ennustamista, unia, taikasauvoja, astrologiaa, planetaarista magiaa.. Vivianne Crowley on myös kouluttautunut psykologi, joten myös sellaisia aiheita kuin magia ja masennus sekä rakkaus käsitellään. Varsin mukavaa on, että jokaisen luvun lopusta löytyy pieni tiivistelmä käsitellyistä asioista sekä harjoituksia. 

                             ”Our first attempts at magic are usually to sort out our own life problems. After a while, you find that you do not need to do so many spells because many problems sort themselves out without your direct intervention.”

Kirjasta löytyy 303 sivua, ja se on jaettu 24 kappaleeseen. Mustavalkoinen kuvitus ja erilaiset taulukot tekevät kirjasta entistäkin selkeämmän ja ymmärrettävän. Suosittelen tätä kirjaa aivan kaikille wiccoille joilla ei vielä ole kaikki perusasiat hallussa. Toivoisin että tällaisia persoonallisia kirjoja wiccasta löytyisi enemmänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti