keskiviikko 16. lokakuuta 2013

EnneagrammiHuomasin että olen saanut uusia lukijoita, se on aina mukava yllätys! Tervetuloa siis teillekin seuraamaan blogiani :)

 
Löysin netistä mielenkiintoisen persoonallisuustestin, jonka voitte kaikki halutessanne käydä tekemässä sivustolla http://www.eegee.fi/ . Kyseessä on enneagrammi, jonka mukaan jokaisesta ihmisestä löytyy piirteitä kaikista yhdeksästä  persoonallisuustyypistä, yhden ollessa hallitseva. Tällaiset testit ovat mielestäni hyvä apu itsetuntemukseen, ja itsetuntemus puolestaan on hyödyllistä meille kaikille, sillä se auttaa meitä tuomaan parhaat puolemme esille. Sivustolta voit lukea lisää aiheesta ja erilaisista persoonallisuustyypeistä. Kiinnostuneille voisin vielä kertoa että oma tyyppini on nelonen, josta kerrotaan mm. että 

”…on intensiivinen ja vahva tunneihminen, jolle syvällisyys, aitous ja merkityksellisyys ovat elämän ydinasioita. Nelonen vaistoaa helposti tunneilmapiirin ja hänelle on tärkeää tapahtumat menneisyydessä. Nelosen erityinen lahja on kyky luoda uutta ja ainutlaatuista.”

Ainakin itse koin tyyppini täysin minua kuvaavaksi. Millaisen tuloksen sinä sait ja oliko tyypin kuvaus mielestäsi osuva?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti