torstai 29. toukokuuta 2014

Astrologinen oraakkelipakka


Hei! Mitäs pidätte tästä uudesta reippaammasta postausvauhdistani? Nyt luvassa jännittävä pakka..!

Heti kun näin tämän Astrology reading cards (ARC) paketin, tiesin että minun olisi saatava se! Enkä turhaan odottanut tämän saapumista, kyseessä on todella upeat kortit. Yllätyin korttien laadukasta rasiaa; pakka ja opaskirja tulevat tukevassa, suurehkossa (13x19x3 cm) rasiassa, jossa on kätevä magneettilukitus.
Kortteja on yhteensä 36 kappaletta, ja ne on jaettu kolmeen ryhmään, johon kuhunkin kuuluu 12 korttia. Ryhmät ovat planeetat, horoskooppimerkit ja huoneet. Planeetta kortit kuvaavat sitä osaa persoonastasi jota tilanne koskee, horoskooppimerkit esittävät universaalia energiaa joka värittää asiaa tai yleistä tunnetta asiaan liittyen. Huonekortit puolestaan esittävät sen osan elämääsi johon kysymyksesi tai asia vaikuttaa. Näitä kortteja käytetään yksinkertaisesti sekoittamalla kolme pinoa erikseen, miettimällä samalla kysymystä johon haluaa vastauksen, ja nostamalla kustakin pinosta kortti joka tulkitaan osatekijänä asiaan. Parasta näissä korteissa on se, kuinka nopeasti näiden kanssa pääsee yhteyteen!Kortit ovat suuret ja värikkäät, kuvitus on digitaalista, mutta hyvin toteutettua. Näitä käyttämällä oppii huomaamattaan astrologisia vaikutteita. Planeetta – ja horoskooppikorteista löytyvät astrologisen symbolit ja horoskooppikorteista lisäksi tähtikuviot!


Kirjassa on 96 sivua. Korttien käyttötapa on kuvattu selkeästi ja lyhyesti. Jokaiselle kortille on varattu aukeama tilaa, vasemmalta sivulta löytyy suuri värillinen kuva kortista ja oikealta sivulta kortin kuvaus. Kirjan lopussa on hieman mielenkiintoista tietoa korttien alkuperästä ja synnystä. (klikkaa kuva suuremmaksi!)


Kaksi korttia jokaisesta ryhmästä, ylhäällä planeettakortteja, oikeanpuolimmaiset horoskooppimerkit ja alhaalla 8. ja 11. huone

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä jos olet yhtään kiinnostunut astrologiasta. Tämä pakka on hyvä myös heille, jotka kokevat tarotkortit liian. Käsittääkseni tämä on täysin uudenlainen ennustusmenetelmä, ja todella vahva sellainen. Ensimmäisestä tulkinnasta lähtien kaikki on osunut oikeaan. Paketin takakannen kaupallista tekstiä ei kannata pelästyä, nämä kortit pystyvät sitä vaativimpiinkin asioihin mitä enemmän näitä käytät :)

4 kommenttia:

 1. Oi, onpa mielenkiintoisen oloiset kortit! Mistäs hommasit? Saattavat päätyä omallekin ostoslistalle, mikäli niitä on vielä saatavilla. Ja kyllä minä ainakin pidän tiheästä postaustahdista. Itsekin yritän nyt vähän reipastua, kun olen niin harvakseltaan kirjoitellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adlibriksesta nuo tilasin vähän aika sitten, kyllä niitä siellä pitäisi vielä olla eikä kauhean kalliit olleet :) Kiva saada vähän kannustusta kun itselläkin oli tuo alkuvuosi niin hidasta täällä blogin puolella!

   Poista
 2. Voi, juuri olen tehnyt Adlibrikselle tilauksen :D No, toisella kertaa sitten, toivottavasti ne ei heti lopu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih tosiaan! Katsoin että tuota saa myös cdon.comista, mutta kalliimpaan hintaan. Luulisi silti että tuota pakkaa on hyvin saatavilla adlibriksestakin, vaikka aikaa kuluisikin. Muutaman vuoden on ollut markkinoilla, joten tuskin mitään ostoryntäystä nytkään tulee :)

   Poista