maanantai 30. kesäkuuta 2014

Keskiaikamarkkinat

Aikamoinen viikko taas takana ja koska sain mukavan kesäflunssankin niin nyt on luvassa tälläinen kevyt postaus; tunnelmakuvia Turun keskiaikamarkkinoilta. Itselleni tapahtumma oli toinen johon osallistuin. Edellisvuonna kertoilinkin mitä kaikkea olin sieltä hankkinut, tästä pääsee ihmettelemään kyseistä postausta: http://tuulentaiat.blogspot.fi/2013/07/seikkailuja.html .Tänä vuonna mukaan ei tarttunut kuin hopeinen pentagrammi, ehkä näette sen myöhemmin. Olisihan siellä ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa mutta hinnat olivat sen verran suolaisia että päätin vain nauttia markkinoiden tunnelmasta. Siellä oli jos jonkinmoista esitystä ja työnäytöstä niitä sataa eri torimyyjää unohtamatta.Näytökset veivät katsojat aina vuoteen 1491 saakka. Kävijäitökin oli ilmeisesti ollut reilut 120 000. Niin, keskiaikamarkkinat järjestettiin siis 26.6- 29.6. Itse ryykäisin paikalle heti torstaina, ja silloinkin väkeä oli ihan mukavasti mutta ei onneksi liikaa.Kuinkas moni teistä kävi Turun keskiaikamarkkinoilta ja,löytyikös sieltä mitään mukavaa?

2 kommenttia:

  1. Keskiaikamarkkinoilla tuli käytyä, lauantaina oli aurinkoista ja ihmisiä tungokseen asti. Varsinkin kun halusin olla kuuntelemassa keskiaikaisia musiikkiesityksiä, ja katsomassa "kuvaelmia " sekä tyttären viedä samaan aikaan katsomaan narreja jotka sirkustelivat ym. oli vähän tukosta jokirannassa varsinkin. Sunnuntaina olikin sitten sateista, silloin kävin vielä pikapikaa hankkimassa muutamia hankintoja. Työnäytökset vähenivät sateen takia. minulla oli kuitenkin aivan ihanaa, ja kotiin palattuani tämä eteläsuomalainen pikkukaupunki/lähiö nykyaikaisine parkkihalleineen aivan ahdisti Turun keikan jälkeen. Elokuussa pääsee Hämeenlinnaan 15-17.8 keskiaikamarkkinoille, jos joltakin jäi väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turussa on kyllä oma hieno tunnelmansa! Mukava kuulla että viihdyitte siellä. Musiikkiesitykset olivat omaankin mieleeni :) Hieman kiinnostaisi itseänikin lähteä tuonne Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille katsastamaan minkälaista ohjelmaa sieltä löytyy. Mukavaa kesänjatkoa ^^

      Poista