tiistai 15. heinäkuuta 2014

Eteerinen kivikirjaHankin taas uuden kivikirjan.. jonka tietysti haluan heti esitellä! Tästä pääsee lukemaan muiden kivikirjojeni esittelyt. 

Tämä uusi kirja on Margaret Ann Lembon The Essential Guide to Grystals, Minerals and Stones, melkoisen painava pehmeäselkäinen 440-sivuinen opus. Jokaiselle kirjassa esiteltävälle 160 kivelle on varattu oma aukeamansa.  Kirjassa on 190 värivalokuvaa kivistä ja kiiltäväpintaiset sivut- syy miksi kirja myös painaa melkein kilon!

Kirjasta löytyy lisäksi työskentelyehdotuksia kivien kanssa ja hyödyllinen liitteet osio joka listaa mm. horoskooppimerkeille, planeetoille, chakroille ja eri ammattikunnille sopivat kivet. Niin, ja koska tämä kivikirja on hieman new age tyyppinen, myös arkkienkelit ja reiki mainitaan.

Mitä löytyy sitten kiven esittelevältä aukeamalta? Heti kivennimen alapuolelta löytyy avainlause joka kiteyttää kiven olemuksen. Keltaiselta pohjalta löytyy kiven värivaihtoehdot ja gemmologinen esittely kiven tyypistä, sekä listaukset sopivasta chakrasta, planeetasta, numerosta, elementistä sekä astrologisesta merkistä. Kiveä kuvaava teksti on jaettu kuuteen osioon, josta löytää helposti etsimänsä tiedon. Osiot ovat:


-Affirmation: Kirjoitettu minämuodossa kiven näkökulmasta. Positiivinen toteamus joka auttaa keskittämään tarkoituksen.
-Spiritual uses: Ideoita miten kivi sopii henkisten kykyjen kasvattamiseen.
-Mental uses: Kertoo kuinka kiveä voi käyttää psyykkiseen keskittymiseen.
-Emotional uses: Ideoita kuinka käyttää kiveä tunteiden kanssa työskentelyyn.
-Physical uses: Ideoita fyysisten ongelmien ratkomiseen.
-Divine guidance: Kiven ohjaus itsetuntemuksen parantamiseksi sekä henkiseen heräämiseen. 

Mielestäni tämä on ihastuttava kirja, mutta ei ehkä sovi niille jotka karsastavat new age materiaalia. Vaikka tästä kirjasta ei löydykään loitsuja, niin muita mukavia kivenkäyttötapoja on sitäkin enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti