perjantai 4. heinäkuuta 2014

The Wicca DeckTänä vuonna ilmestynyt Sally Morningstarin Wicca Deck on uusintapainos vuonna 2001 julkaistusta setistä (The Wicca Pack). Tämä on upea pakka ja olenkin onnellinen että löysin tämän!

Kyseessä on wicca henkinen, 42 eri korttia sisältävä oraakkelipakka. Korttien ihastuttava, rikas kuvitus on Danuta Mayerin käsialaa. Korttien kääntöpuoli tässä uudessa julkaisussa on violetin sävyinen jossa keskellä pieni pentaakkeli (alkuperäisessä päivätaivas ja yötaivas). Kortit tulevat tukevassa pahvikotelossa ja mukaa löytyy myös pieni 94 sivuinen opaskirjanen. 


Korttien aiheet ovat: Aradia, Bat, Chalice, Candle, Spiral, Bell, Gaia, The Familiar, The Lady, The Green Man, Mirror, The Silver Bough, Cloak, The High Priest, Moon, Neophyte, Broomstick, Pentacle, Serpent, Wand, Six-rayed Star, Black Cat, Athame, Holey Stone, Nemesis, Cauldron, Cave, Spider, The Queen of Elphame, Cord, Raven, Spell, The Horned God, Cone of Power, Crystal Ball, Shekinah, Holy Water, Sword, Wizard, Owl, Book of Shadows ja Crone.


Se, mikä näistä korteista tekee erikoiset käyttää, on näiden sisältämät viestit. Jos mietitään tarot kortteja, ne saavat uuden merkityksen mikäli kortin nostaa ylösalaisin; näillä oraakkelikorteilla ei sellaista ominaisuutta ole. Sen sijaan jokaisella kortilla on värähtelytaajuudeltaan ”korkea viesti” sekä ”matala viesti”, joka tekee korttien tulkinnasta mielenkiintoista. Esimerkiksi Book of Shadows nimisen kortin (katso kuvasta viimeinen kortti) ”korkea viesti” kuuluu: Viisaus on integroitu sieluusi ja ”matala viesti” Älä pelkää, olet palaamassa omaksi, todelliseksi itseksesi .

Opaskirjassa on pahvikannet ja se on tehty violetin sävyiseksi fontteineen kaikkineen. Kortit on numeroitu jotta ne löytyisivät helpommin opaskirjasesta. Jokaiselle kortille on varattu yksi sivu jolta löytyy pieni kuvake kyseisestä kortista, kortin sijainti chakra asteikolla, avainsanat, wicca-aiheisen symbolin selvitys joka kortissa esiintyy sekä tietysti kortin viesti. Opaskirjasen lopusta löytyy erityisen mielenkiintoisia korttien käyttötapoja!


Jos vertaan tätä pakkaa täältä löytyviin wicca oraakkelikortteihin, niin sanoisin että hankkikaa ihmeessä ennemmin nämä nyt esittelemäni kortit! Ainakin itseäni nämä miellyttävät valtavasti, ja kortit ovat muutenkin sisältönsä puolesta monimuotoisemmat. Näiltä korteilta ei kannata odottaa suoria vastauksia, vaan ne ennemminkin ohjaavat sinut etsimään oikean vastauksen itsestäsi, näyttäen mistä se löytyy. Kaiken kaikkiaan ihastuttava pakka jonka pariin mielelläni palaan, ja voinkin suositella tätä lämpimästi ainakin kaikille wiccoille :)

2 kommenttia:

  1. mistä näitä saa kun en itte löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani tilasin Adlibriksesta, tässä suora linkki tuotteeseen: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=1859063802

      Poista