sunnuntai 24. elokuuta 2014

Elokuu


Taas on ehtinyt vierähtää tovi viimeisestä päivityksestä ja kesäkin on vaihtunut syksyyn. Silloin kun jaksan ”wiccailla” enemmän, on myös inspiraatiota blogin kirjoittamiseen. Se on sellaista luonnollista aaltoilua, eihän jokaista asiaa jaksa kokoajan tehdä samalla intensiteetillä. Silti wicca on ja pysyy, eikä se mielestäni mihinkään katoa. Kesälomat on ohi ja minullakin on taas uudet työtehtävät rytmittämässä arkea. Hämeen keskiaikamarkkinat järjestettiin 15-17. elokuuta. Itse vierailin tapahtumassa lauantaina jolloin sisäänpääsy maksoi 15 euroa. Perjantaina olisi alueelle päässyt kiertelemään ilmaiseksi. Oli mahtavaa päästä vihdoin käymään Hämeenlinnassa, siis ihan siellä linnan sisällä. Myyjiä oli runsaasti ja alueella oli hyvin tilaa. Uskomatonta että en ole ennen tajunnut tuolla käydä! Ensivuonna jää kyllä Turku välistä ja suuntaan ainoastaan tuonne :) Jotain tuli hankittuakin markkinoilta. Värjätty pinkki akaatti, se osui käteeni ja koska sellaista valtaisassa kivikokoelmassani ei vielä ollut, niin olihan se saatava! Kaiken sekalaisen roinan jälkeen paras ostos oli kuitenkin tuo poronluinen puukko, jonka ajattelin pyhittää bollineksi. Tuossa kuvassa on nyt muuten se Turusta ostamani riipuskin.


2 kommenttia:

  1. Niinhän se on että elämässä asiat kulkevat kausiluontoisesti, niinkuin hehkeä taivaan kaaren lumoaja Kuukin. Kauniita löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuun mukaan me ihmiset taidammekin jaksottaa elämää, se on niin paljon enemmän kuin vain kaunis taivaankappale :)

      Poista