sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ilman elementtiMuutoksen tuulet puhaltavat kirpeänä syksyisessä ilmassa… Nyt on hyvä aika pysähtyä pohtimaan ilman elementin merkitystä. Tarkoitukseni on tehdä pieni katsaus jokaiseen elementtiin ja miettiä mitä voimme niiltä oppia. 


Vaikkakin ilman vuodenaika on kevät, niin silti syksyisin huomaan tämän elementin kaikista selkeimmin. Johtuuko se niin monesta opiskeluvuodesta jolloin syksyllä omaksuttiin uusia taitoja ja tietoja?

Uudet alut, motivaatio, opiskelu, viisaus, tieto, luovuus, mielikuvitus, inspiraatio, vapaus, kommunikointi, keskittyminen, henkisyys, intuitio, selkeys, selvännäkö, harmonia, parantaminen, tahdonvoima, oikeus, valo, elämä, muistot, raha, suojelus, suhteet, matkustaminen. Siinä muutamia ilman elementtiin liitettäviä asioita.

Mistä ilman sitten löytää luonnosta? Taivaalta, vuorien huipuilta, pilvistä, linnuista; varsinkin haukoista ja kotkista. Entä mikä osa ilma on sinua itseäsi? Se on ajatuksesi ja älysi. 

Millainen kotisi on, jos siellä vallitsee ilman elementti? Tietenkin ilmava, valoisa ja hyvin tuuletettu! Jos kotisi on tunkkainen ja synkkä, tuot helposti ilman elementin kotiisi vaikuttamaan: pese ikkunat, kerää ulkoa lintujen sulkia ja aseta ne kauniisti esille, ripusta tuulikello tai polta salvian tai setripuun tuoksuista suitsuketta.

Ilmansuunta: Itä
Värit: keltainen, vaaleansininen, harmaa, laventeli, hopea ja valkoinen
Rituaaliväline: Athame, suitsuke, miekka
Periaate (noidan pyramidi): Tietää
Planeetat: Jupiter, Merkurius, Uranus
Horoskooppimerkit: Vesimies, Kaksoset, Vaaka
Riimut: Beorc, Hagall, Thorn
Myyttinen olento: lohikäärme, sfinksi, ukkoslintu

2 kommenttia:

  1. Hyvä ja selventävä postaus. Itse kuulun ilmaan, sillä olen kaksonen ja sen kyllä huomaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Elementtien välille on hyvä etsiä tasapainoa omassa elämässään, joten toivottavasti tulevat elementti-postauksetkin olisivat hyödyllisiä :)

      Poista