sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Conscious Spirit oraakkelipakkaOlen halunnut esitellä tämän pakan jo aikoja sitten, mutta aina tuli mukamas jotain mielenkiintoisempaa kirjoitettavaa. Conscious Spirit-pakka ei lupaa kertoa mitään huomisesta, vaan sen tarkoitus on saada aikaan positiivinen elämänmuutos ja muistuttaa että sinulla on arvokkaita lahjoja ja oppitunteja jaettavanasi. Pakan on sekä kirjoittanut että kuvittanut Etelä- Afrikasta kotoisin oleva Kim Dreyer.


Pakan 44 korttia ja ohut opasvihkonen on pakattu passeliin pahviaskiin. Kortit on numeroitu ja järjestyksessä ne muodostavat matkan jonka avulla herätät itsesi löytämään oman tiesi. Pidän tällaisista matkakorteista erityisen paljon, koska käymällä pakan jokaisen kortin ajallaan lävitse, luot huomaamattasi niihin yhteyden; opit tuntemaan jokaisen kortin ja samoin jokainen kortti oppii tuntemaan sinut.

Millaiset kortit nämä sitten ovat? Pakka juhlii ja kunnioittaa feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Erilaiset naishahmot muodostavat kortin kuvituksen kahta (myönnän, hieman hassua) poikkeusta lukuun ottamatta; arkkienkeli Rafaelia ja Mikaelia.  Pakasta löytyy kortit mm.  jokaiselle chakralle, elementeille ja jumaluuden aspektille, ja juuri tästä syystä pakka on eriomainen myös wiccalle! 

Korttien kääntöpuoli on todella kaunis, samoin korttien kuvitus on rikkaan värikästä mutta sävyiltään hillittyä. Jokainen kortti on nimetty ja kortin alalaidasta voi lukea affirmaation. Opasvihossa ei ole kuvia, mutta sieltä voi lukea yksityiskohtaisemman selvityksen kortin viestistä. Opasvihko on mielestäni kirjoitettu hyvin ajatuksella ja sitä lukee mielenkiinnolla. Kortit eivät siis kerro miten jokin asia on, vaan mitä sinä voisit tehdä tuodaksesi kortissa mainitun asian elämääsi. 

Tässä vielä esimerkkejä korttien viesteistä (vapaasti suomennettuna):


Meditaatio: ”Meditoin päivittäin antaen universaalin viisauden kulkea lävitseni.”
Vesi elementaali: ” Sallin kehoni, mieleni ja henkeni leijua intuitiivisesti läpi elämänmuutosten.”
Sydänchakra: ”Rakastan itseäni ja muita ehdoitta sekä vaalin rakastavia suhteitani.”
Jumalallinen kipinä: ”Sytytän uudelleen jumalallisen kipinän itsessäni ja tiedostan olevani osa kaikkeutta.”
Aurinko jumalatar: ”Juhlin jokaista auringonnousua ja tunnista auringon parantavat energiat.”
Vanha viisas: ”Olen avoin kaikelle elämänviisaudelle ja jaan sen kiitollisena.” 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti