perjantai 12. joulukuuta 2014

Suomalainen kivillä hoitamisen erikoiskirjaPäätin vihdoin ostaa viime vuonna ilmestyneen, Sari McGlinnin Kivillä hoitamisen kirjan. Tämä on hänen toinen kivikirjansa, ensimmäistä minulla ei olekaan:  pieni kivikirja, opas kivien hoitavaan maailmaan joka ilmestyi puolestaan 2004. Jos ette tiedä kuka Sari McGlinn on, niin tutustukaan ihmeessä esimerkiksi Somsolan nettimyymälään josta saa ostaa toinen toistaan ihanampia kiviä! Kovakantinen, 154 sivuinen Kivillä hoitamisen kirja on oikein mielenkiintoista luettavaa. Se on kirjoitettu hyvin selkokielisesti ja mukana on runsaasti värikuvia. Kirjan kapeahko muoto on silti hieman hankala; leveämpi kirja pysyisi paremmin auki. Noh, tuntuu se silti kelpaavan kissan makuupaikaksi! 
Somsolasta ostamiani kiviä

Kirja on jaoteltu seitsemään kappaleeseen: 

1. Johdanto kertoo miten kivet vaikuttavat
2. Kivien valitseminen mm. kivien värien hoitavista vaikutuksista

3. Kivihoitoja keholle mm. kivikorut, kivihoitoihin sopivat kivet

4. Kivihieronta mm. kasvojen hieronta kivillä

5. Kivihoitoja ajatuksille ja tunteille mm. rakkauden vahvistaminen, chakrojen toiminta ja merkitys

6. Kivet kodin hoitamisessa mm. eri huoneisiin sopivat kivet, lemmikkien hoito

7. Kiviluettelo; 170 kiven esittelyt sivulla 3-4 kiven esittelyt joten ihan kamalasti yhdestä kivestä ei ole luettavaaKuva kiviluettelo-osuudesta

Minulle ehdottomasti mielenkiintoisin kappale oli Kivet kodin hoitamisessa. Kiviluettelo oli kuitenkin se syy, miksi tämän kirjan lopulta hommasin; mukaan on päässyt sellaisiakin kiviä joita ei ole listattu seitsemässä muussa omistamissani kivikirjassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti