sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Tulen elementtiKukapa ei kaipaisi enemmän valoa tähän pimeään vuodenaikaan,  lämpimänä hehkuvia sävyjä harmauteen.. Vuodenajoista kesä liitetään tulen elementtiin, mutta talvellakin on hyvä miettiä miten tulen elementtiä voisi tuoda hieman lisää päiviinsä.


Tulen elementtiin liitettäviä asioita ovat ainakin ennustaminen, kommunikaatio, keskittyminen, itseluottamus, motivaatio, rohkeus, puolustus, vapaus, vaikuttaminen, johtajuus, rakkaus, halut, nautinto, tarkoitus, muutos, jonkin asian aktivoiminen, totuus, lämpö, tahdonvoima, hyväntuulisuus, mutta myös; kunnianhimo, auktoriteetti, viha, taistelu, sota, hävitys ja puhdistus.

Luonnossa tulen elementin voi löytää aavikoilta, tulivuorilta, auringonsäteistä, kuumuudesta,  isoista kissaeläimistä ja liskoista. Itsestäsi löydät tulen tahdonvoimastasi ja elämänhalustasi.

Entäpä millainen on kotisi, jos siellä vallitsee tulen elementti? Lämmin, hieman dramaattinen ja omalaatuinen. Tuot kotiisi tulen elementin helposti asettelemalla erilaisia kynttilöitä metallitarjottimelle, käyttämällä leiskuvan sävyisiä sohvatyynyn päällisiä tai jättämällä chiliöljyn auki keittiön tasolle.

Ilmansuunta: Etelä
Värit: kulta, oranssi, pinkki, punainen, valkoinen, keltainen
Rituaaliväline: Sauva, Suitsukeastia
Periaate (noidan pyramidi): Aikomus
Planeetat: Jupiter, Mars, Aurinko
Horoskooppimerkit: Oinas, Leijona, Jousimies
Riimut: Dag, Ken, Rad, Sigel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti