sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Maan elementti

Jatketaan elementtien parissa!


Vuodenajoista talvi liitetään maan elementtiin, se voi meistä suomalaisista tuntua hieman hassulta sillä Suomen talvi on pimeä, karu ja eloton. Luonnossa maan elementin löytää kuitenkin hedelmällisiltä pelloilta, soilta, vuorenrinteiltä, kivistä sekä luolista. 


Maan elementistä apua voi olla ainakin seuraavissa asioissa: hyvinvointi, hyväksyntä, siunaus, lempeys, tietoisuus, luovuus, kärsivällisyys, kestävyys, rauha, syklit, kasvu, parantaminen, koti, perhe, hedelmällisyys, uudelleensyntymä, synnytys, raha, menestys, tuki, matkustaminen, viisaus, tasapaino, uudet alut, maanviljely, kommunikaatio, oikeus, ahdistus,  kuolema ja maadoittuminen.

Luonnonvoimista maanjäristys on maan elementin aikaansaannoksia, eläimistä karhut, siat ja vuohet ovat maanläheisimpiä. Itsessäsi maan elementtiä edustaa fyysinen ruumiisi.

Maanläheiset kodit ovat mukavia ja kutsuvia, käytetyt huonekalut ja kierrätys käyvät tyylin edellä. Patsaita ja perhevalokuvia löytää myös todennäköisemmin maakodeista. Jos haluat tuoda lisää maan elementtiä kotiisi, kokeile tekstuuriltaan pehmoisia ja luonnollisia kankaita olohuoneessa, lisää huonekasvien määrää ja käytä luonnosta kerättyjä kiviä koristuksina. 

Ilmansuunta: Pohjoinen
Värit: musta, ruskea, vihreä, valkea
Rituaaliväline: Pentaakkeli
Periaate (noidan pyramidi): Olla hiljaa
Planeetat: Maapallo, Saturnus, Venus
Horoskooppimerkit: Kauris, Härkä, Neitsyt
Riimut: Is, Tyr, Ur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti