torstai 26. helmikuuta 2015

Ted Andrews: Löydä henkioppaasi

Suomennos teoksesta How to meet & work with spirit guides
Kovakantinen, 170 sivua


Henkiolentoja on aina siellä missä ihmisiäkin. Heitä tavatakseen ei tarvita mitään mystisiä rituaaleja, vaan voit oppia olemaan heihin yhteydessä täysin tietoisessa tilassa. Yhteyden luominen ei ole mitenkään vaarallista. Olemassaololla on seitsemän eri tasoa, joista kullakin on omat elämänmuotonsa ja energiansa. Itsemme tavoin henkimaailman olennot ovat energiaa, joten vedämme puoleemme sellaisia olentoja joiden energia muistuttaa eniten omaamme.

Meditaatio on tehokkain keino päästä yhteyteen henkimaailman kanssa, muita tapoja ovat unityöskentely sekä hypnoosi. Jokainen ihminen kykenee halutessaan havainnoimaan henkimaailmaa. Pystyt helposti kehittämään omia kykyjäsi välttämällä raskasta syömistä ennen yhteyden ottamista sekä juomalla enemmän vettä (se johtaa energiaa ja helpottaa virittäytymistä korkeammille tasoille). Kokeile myös frankincense suitsuketta, sen korkea värähtelytaso torjuu alemman tason henget, puhdistaa auraasi sekä vahvistaa havaintokykyäsi.


Kirjassa on 10 Lukua (katso kuva). Kuten voitte huomata, kaikki kirjan kappaleet eivät pysy aivan aiheessa. Kirjassa kerrotaan paljon meedioista ja kanavoinnista, vaikka olettaisi saavansa lukea tavoista joiden kautta itse löytäisi yhteyden henkioppaaseensa. Toki kirjassa on muutama harjoitus tätä varten, mutta osa tekniikoista on perua kabbalasta. Liian usein mainittu Jeesuksen nimi ja arkkienkeleiden kanssa työskentely saattaa myöskin kavahduttaa wicca lukijoita, ja näin siis kävi minullekin. Kun ottaa vielä huomioon että kirjailijalta on suomennettu teos ”Elä maagisesti; Keijut, luonnonhenget ja taruolennot (joka sisältää paljon päällekkäistä tietoa), ei tämän kirjan hankkiminen ole kovinkaan järkevää. Kirjastosta kirja kannattaa toki lainata jos tämä aihe kiinnostaa. 

4 kommenttia:

 1. Hienosti kerrottu kirjasta :)

  T:Hiutale

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja aurinkoisia päiviä :)

   Poista
 2. Ihanaa, uusi postaus! ^^

  Haluisitko kertoa lyhyesti noista seitsemästä ulottuvuudesta? Mitkä ne ylipäätään ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että ilahduit :)

   Aura on meidän energiakenttä, ja jotkut (itseni mukaanlukien) uskovat, että auran eri kerrokset ovat yhteydessä näihin olemassaolon eri tasoihin.

   Tässä esittelemäni kirja listaa olemassaolon tasot näin: Eteerinen/ Fyysinen, Astraalinen, Henkinen, Intuitiivinen, Atminen, Monadinen sekä Jumalallinen.

   Poista