lauantai 28. helmikuuta 2015

Veden elementtiElementeistä kaikkein mystisin on vesi. Koska kuulla on suuri vaikutus vesistöihin (vuorovedet), liitetään veden elementti myös kuuhun. Tunteesi ja alitajuntasi ovat myös veden elementin valtakuntaa.


Selvännäköisyys, uni, unityöskentely, spiritusalisuus, shamanismi, alitajunta, herkkyys,  salaisuudet, tunteet, empatia, luovuus, itsetutkiskelu,  muistot, muisti, kärsivällisyys, sopeutumiskyky, tasapaino, alut, mahdollisuus, toveruus, ystävyys, raskaus, hedelmällisyys,  muutos, viisaus, parantaminen ja  suru, nämä ovat asioita jotka liitetään veden elementtiin. 

Vuodenajoista syksy on veden elementin aikaa. Luonnossa veden löytää tietenkin järvistä, meristä, joista sekä sateesta, kaloista, delfiineistä, valaista ja muista vesien asukeista.

Koti jossa vallitsee veden elementti on hieman unenomainen ja romanttinen. Kankaat ovat silkkisiä, liukkaita ja runsaita; ikkunoissa on liehuvia verhoja kapoilla, pöytäliinoja pöydillä ja tyynyjä lattialla. Jos kaipaat enemmän veden elementtiä kotiisi, hanki akvaario tai asettele simpukankuoria kirkkaaseen lasimaljaan, pieni suihkulähde on myös kaunis ja edullinen hankinta. Koska kylpyhuoneessa vallitsee luonnostaan veden elementti, sen siivoaminen tuo elementin paremmin esille!

Ilmansuunta: Länsi
Värit: musta, sininen, harmaa, turkoosi, violetti, valkoinen
Rituaaliväline: Pata, Malja
Periaate (noidan pyramidi): Uskaltaa
Planeetat: Merkurius, Kuu, Neptunus, Pluto, Saturnus
Horoskooppimerkit: Rapu, Kalat, Skorpioni
Riimut: Feoh, Jera, Lagu, Peorth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti