perjantai 3. huhtikuuta 2015

Rakastava JadeJade on hyvin kaunis ja rakastava kivi. Se on ollut suuresti arvostettu kivi itämaissa, ja sen fyysisiä vaivoja (erityisesti munuais- ja rakkokiviä sekä  lastentauteja) parantavat ominaisuudet ovat olleet yleisesti tiedossa.

Kuvan etualalla nefriittiä & jadeiittia, norsu jadeiittia. Taustalla muskoviittipala, aventuriiniketju sekä aurinkokiviketju.

Jade on yleisnimitys jolla tarkoitetaan joko jadeiittia tai yleisemmin esiintyvää nefriittiä. Molempien kivien ominaisuudet ovat täysin samat, mutta nefriitin väri on maitomaisempi ja vähemmän läpikuultava.

Jadea esiintyy useassa eri värisävyssä, aina laventelista oranssiin, vihreän värin ollessa kuitenkin yleisin ja suosituin. Vihreän jaden erityisominaisuus on sen rauhoittava vaikutus hermostoon. 

Jade on hyvin suojeleva kivi ja mukana kannettuna kivi pitää käyttäjänsä erossa harmeista sekä tekee tämän elämästä todella miellyttävää. Kivi auttaa myös kehoasi parantamaan itse itseänsä. Jade poistaa kielteisyyttä ja vaikuttaa jokaiseen, joka on kiven kanssa tekemisissä. Jade liitetään myös rakkauteen, viisauteen, hyvään onneen ja vaurauteen. Kivi on erityisen hyödyllinen myös puutarhureille!

Jaden käyttötapoja: 

Jade on sydänchakran kivi, joten hyvä tapa kantaa jadea mukana, on pitää sitä pitkässä riipuksessa. 

Unikivenä jade on erinomainen: Laita kivi tyynysi alle ennen nukkumaan menoa, jotta muistaisit unesi ja osaisit tulkita niiden viestit oikein.  

Houkutellaksesi vaurautta, lataa jadeen rahaa houkuttelevia energioita. Pidä jadea aina mukanasi ja tietoisesti salli itsesi vastaanottaa tilaisuuksia tienataksesi rahaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti