maanantai 13. huhtikuuta 2015

Mitä kerrottavaa puilla on sinulle?
Olipa aika ihanaa huomata että olen saanut taas yhden uuden lukijan! Ja tiedättekös muuten, että tämä on blogini historian 99. postaus! Jotain erityistä siis piti keksiä, joten nostin Mickie Muellerin ihanasta Voice of the Trees oraakkelipakasta kolme korttia teitä varten, inspiroimaan tai selkeyttämään jotain tilannetta elämässänne. Voit valita itsellesi sopivan kortin joko katsomalla kuvaa (kuvan saa klikattua suuremmaksi) ja lukemalla sinua eniten puoleensa vetävän kortin kuvauksen, tai sitten voit valita numeron 1, 2 tai 3 intuitiivisesti ja lukea numeroa vastaavan kortin kuvauksen. 


Olen viimeaikoina opetellut myös tarot korttien käyttöä oikein urakalla, ja haluaisinkin tehdä muutamalle halukkaalle harjoituksen vuoksi tulkinnan, mutta palataan tähän asiaan myöhemmin ;)


1.       Hazel (Pähkinäpuu) – Inspiraatio, viisaus
Luovuutesi on korkealla.  Asiat alkavat etenemään sulavasti kun luotat intuitioosi ja olet rohkea. Joskus suunnitelmiaan joutuu muuttamaan nopeastikin, mutta sinulta löytyy kaikki tarvittava tilanteista selviämiseen.


2.       Beech (Pyökki) – Kokemus, mahdollisuus
Sinulla on nyt tilaisuus oppia jotakin menneisyydestä, jotakin mikä ohjaa tulevaisuuttasi. Opetus voi tulla vaikka vanhan kirjan muodossa, joten ole tarkkaavainen ja vastaanottavainen.


3.       Aspen (Haapa) – Rohkeus, sinnikkyys
Sinulla on nyt mahdollisuus kohdata jokin pelkosi ja voittaa se. Rohkeus ei tarkoita sitä, ettei koskaan voisi olla peloissaan. Opettele hyödyntämään tunteitasi ja kääntämään ne ystäviksesi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti