lauantai 2. toukokuuta 2015

Minun BeltaneNiin hienot suunnitelmat oli taas Beltanen varalle, piti tehdä pieni koristeversio maypolesta (Beltane salosta) liehuvine satiininauhoineen, kauniit alttarikoristelut, pitkä rituaali ja vieläpä meditaatio. Niin ja sain kaikenlisäksi koko asunnonkin omaan haltuuni kun avomieheni lähti matkoille, mutta sitten siskoni ehdottikin että tulisin heille viettämään Vappua (siskoni ei ole pakana). Päätin suostua, kun en niin usein pääse heille ja onhan Beltanena tarkoitus viettää aikaa yhdessä ja juhlia. 

Omanpihan kukkia.

Käytiin pitkällä kävelyllä siskoni ja hänen kohta 3 vuotiaan poikansa kanssa. Olipa ihanan näköistä kun vaaleanvihreä metsänpohja oli täynnä sinisenliloja sinivuokkoja ja muutama valkovuokkokin tuli nähtyä. Mutta eihän minulla mitään kameraa ollut mukana, eikä edes kännykkää. Ohjelmaan kuului mm. myös porkkanakakun leipomista (nami!) ja grillivartaiden valmistusta.. 

             Alttarina toimi tuollainen ihana erikoinen pala puunrunkoa.

Kotiin päästyäni olin sitten niin väsynyt että sain alttarin koottua vain perustarpeista. Tein lyhyehkön rituaalin ja suuren riitin jossa viinin tilalla oli tietenkin itsetehtyä simaa! Päätin tehdä myös vaurausloitsun koska ajankohta oli sille suotuisa. Ja siinäpä se oli! Tarkoitukseni oli tehdä tuo viimeksi julkaisemani vihreä mies meditaatio, onneksi tässä on vielä koko viikonloppu aikaa se tehdä. Mutta se Beltane-salko jääköön suosiolla ensi vuoteen!

Kuinkas teidän Beltanet sujuivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti