sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tarot-tulkintojaNiin kuin aiemmin mainitsin, olen viimeaikoina opiskellut oikein kunnolla tarotkorttien käyttöä tulkintavälineenä. Muutama uusi pakkakin on tullut hankittua joita haluaisin päästä testaamaan, joten ajattelin että tämä olisi hyvä paikka kysyä halukkaita tarot-tulkinnoille. 


EDIT. Tätä tarjousta ei ole sidottu mihinkään aikaan, joten ota yhteyttä jos haluat tulkinnan :)

No kuinka tämä sitten käytännössä toimii?  Lähetä sähköpostiini (tuulentaiat@gmail.com) pyyntösi, esittele hieman itseäsi jos haluat (tämä on kaikki luottamuksellista) ja kerro mihin asiaan haluaisit selvyyttä. Lähetän sitten sähköpostiisi kuvauksen tulkinnasta, ja voin laittaa mukaan valokuvatiedoston jakamistani korteista jos haluat (mainitse etukäteen jos haluat kuvan). Tulkinnan saatuasi tahtoisin kuulla mietteitäsi ja mahdolliset lisäkysymykset. 

Muutama sana vielä siitä mistä tarot-tulkinnoista on kyse. Yritä miettiä kysymyksesi sellaiseen muotoon johon ei ole vain ei tai kyllä vastausta. Esimerkiksi Pitäisikö minun toimia nyt näin? à Mitä minun pitäisi tietää tästä asiasta? Muista myös että tarottien ensisijainen tehtävä ei ole ennustaa tulevaisuutta, vaan tarjota henkistä opastusta. 

3 kommenttia:

 1. Mielelläni koekaniinina kiitos :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ja mielelläni muillekin tekisin tulkintoja. Jos tähän ei halua laittaa kommnettia niin sitten suoraan sähköpostiini pyyntöä :)

   Poista
 2. Minäkin olisin mieluusti tässä mukana. Laitan sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista