tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäkuun kuulumisia ja viestejä siileiltäKesäkuu on alkanut kovin tuulisissa merkeissä, mutta pääasia että ulkona on valoisaa! Tai no, aamulla toivoisi että aurinko haluaisi nousta edes muutaman tunnin myöhemmin, kun sälekaihtimien läpi tunkeutuvat valonsäteet muistuttavat uudesta päivästä. Päivästä joka on täynnä tekemistä! 

Mitä olisikaan kesäkuu ilman ikkunoiden pesua, mattopyykkiä (jonne mennään kaksi mattoa pyörän ritsillä keikkuen), kesäistutuksia, nurmikonleikkuuta ja rikkaruohojen kitkentää.. yrttien keruuta ja säilöntää unohtamatta! Pääsinpä myös käymään eräällä maatilalla josta ostin ternimaitoa uunijuuston tekoa varten. Niin hyvää! 


Ja voi kuinka ihanaa oli nähdä omalla takapihallaan siili! Siitä on niin kauan kun viimeksi siilin olen nähnyt, että täytyi ihan katsoa mitä Dr. Steven Farmerin Spirit Animals taskukirjalla oli asiasta sanottavanaan. Eli jos sinäkin olet pitkästä aikaa nähnyt siilin, niin se on ehkä halunnut kehottaa sinua nauttimaan elämästäsi ja irrottautumaan hetkeksi arjesta. Kirja kertoo lisäksi (vapaasti suomennettuna): 

”Tämä on hyvin hedelmällistä ja luovaa aikaa sinulle, joten toteuta itseäsi jollakin mielekkäällä tavalla. Sinulla on hyvin vahva yhteys muinaiseen Jumalatar energiaan, riippumatta sukupuolestasi. Työskentele suoraan maan kanssa istuttamalla jotakin multaan mahdollisimman pian. Tämä on lisäksi hyvä aika kunnioittaa luontaista uteliaisuuttasi seuraamalla kaikkia oikkuja ja intuitiivisia johtolankoja.”


Ja kuinka ollakaan, näin seuraavana yönä erittäin mielenkiintoista unta jossa Jumalatar ilmestyi kuun pintaan. En halua kuitenkaan kertoa enempää asiasta, mutta oli se hieno uni joka teki minuun suuren vaikutuksen! 

Sellaisen hauskan asian olen myös huomannut, että kun olen viimeaikoina etsinyt jotakin tietoa kirjoista, niin olen hyvin usein avannut kirjan juuri oikeasta kohtaa! Pieni mutta mieltä ilostuttava seikka :)

Hyvää kesäkuuta kaikille ja ensi kerralla on taas kivien vuoro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti