lauantai 15. elokuuta 2015

Hello fellows


Ajattelin vain kertoa että elossa ollaan pienestä bloggailutauostani huolimatta. Tässä muutama mieleeni tuleva asia viime kuukausilta:


1.       Lupailin julkaisevani kuukausittain valokuvapostauksia teemalla Kivet väreittäin, ja ajattelin että 6 kk riittäisi tähän. Huomasin kuitenkin tehdessäni inventaariota omasta kokoelmastani, että urakka ei olekaan ihan niin nopeasti ohitse. Jatkan kivien kuvaamista jonakin kauniina päivänä, odottakaa vain :)

2.       Kesäkuun lopulla käväisin Turun keskiaikamarkkinoilla. Siellä oli uskomaton määrä kävijöitä, mutta torin tarjonnassa ei ollut paljoakaan uutta. Mukaani tarttui vain kaksi kaunista kiveä, savukvartsi ja hiottu seleniitti. Ihastelin savukvartsin tummaa sävyä, mutta koska se oli niin kallis, ostin ensin vain seleniitin. No, en voinut lähteä markkinoilta saamatta sitä toistakin kiveä, ja koska en ollut ostanut muuta, niin korkea hinta ei enää harmittanut. Hämeen keskiaikamarkkinat ovat muuten ensi viikonloppuna, en ole kuitenkaan vielä päättänyt lähdenkö sinne.


Näistä oli mahdotonta saada hyvää kuvaa yhtä aikaa. Onko ihmekään, kun kivet ovat kuin yö ja päivä! Ylhäällä siis savukvarsi ja alemmassa kuvassa seleniitti.


3.       Muutama mielenkiintoinen tarot-pakka on tullut taas hankittua. Olen NIIN iloinen Baba Studion The Baroque Bohemian Cats pakasta. Kyseisen pakan toinen painos oli juuri loppuunmyyty kun ihastuin pakkaan. Muutaman viikon jälkeen pettymyksestäni vierailin kustantajan nettisivuilla, ja siellä oli myynnissä muutama pakka, joiden kotelot olivat vioittuneet. Sain siis sittenkin pakan, eikä siinä ole mielestäni edes mitään vikaa!


Kustantajan mukaan pakka on ollut niin suosittu, että siitä tehdään kaikella todennäköisyydellä kolmaskin painos.


4.       Kirjoja on tullut luettua vähemmän nyt kun on kesä. Lukulistalla odottavat siis ainakin nämä kirjat: Mya Om: The Un-Spell Book, Linda Howe: How to Read the Akashic Records, Ellen Duganin uutuus The Natural Psychic, Sandra Kynes: Whispers from the Woods, josta löytyy mm. eri puulajien maagiset ominaisuudet ,sekä Barbara Y. Martin: Change your Aura, change your life.

4 kommenttia:

 1. Hei! Tuli mieleen tuosta tarot pakasta, että onko sinulla mitään mielikuvaa tai kokemusta tuosta mystic faerie tarot pakasta? Vaikuttaisi ainakin olevan suosittu. Pidän sen kuvituksesta. En vaan omista vielä ainuttakaan tarot pakkaa, mutta tämä tai wild woods (tekstisi innoittamana) voisi olla ekani (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mystic Faerie pakka on kyllä kaunis, mutta en omista sitä, en tiedä miksi :D No, minulla on kyllä The Victorian Fairy Tarot, josta pidän kovasti, ja korttien mukana tulee ihan kelpo kirjakin.

   Vaikka itse aloitinkin Wild Wood Tarotilla, en tiedä voinko suositella sitä ihan ensimmäiseksi pakaksi.Se on huomattavasti moniulotteisempi pakka kuin useimmat muut, mutta toisaalta se tekee siitä (mielestäni) myös parhaimman.

   Valitse pakka jonka teema kiinnostaa sinua, ja googleta pakan kaikki kortit, niin et pety valitsemaasi pakkaan. Kyllä minkä tahansa pakan saa toimimaan itsellään jos siihen antaa mahdollisuuden :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Kuvia selaillessa löysin sen minkä taidan ostaa (barbara mooren steampunk tarot). Hirveän hankala kyllä on valita, kaikissa on omat juttunsa, minkävuoksi ne haluttais omaksi. Taidan vähän ymmärtää, miksi sinulle on kertynyt useampi pakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löysit mieleisesi pakan :)

   Useammasta pakasta on kyllä se hyöty että kortteja pystyy vertailemaan keskenään ja löytämään siten tärkeimmät teemat kustakin kortista, ja se puolestaan auttaa muistamaan korttien merkitykset.

   Poista