keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kivet väreittäin: Vaaleanpunaiset ja lilat kiveniHei taas pitkästä aikaa kaikille! Sain vihdoin kuvattua kiviäni  tätä kuvapostausta varten. Ihan yhden päivän aikana tämä ei onnistunut, ja sen huomaa valaistuksesta. Nyt on niin kovin pimeää keskipäivälläkin. Yritin silti säätää kiven värin mahdollisimman lähelle oikeata. Tällä kertaa siis katsotaan vaaleanpunaisia ja lilan sävyisiä kiviä. Ensimmäisessä osassa oli keltaisen ja oranssin sävyisiä kiviä, sen ja tulevat tämän sarjan postaukset löydät tuosta ”Aiheet” pilvestä vasemmalta kohdasta ”Kivet väreittäin”.

Muistathan että kuvasarja rajoittuu omistamiini kiviin, eikä siis voi olla täysin kattava. Jos kiven nimen jälkeen on pilkku jota seuraa värinkuvaus, se on merkki siitä että kiveä esiintyy myös toisen värisenä. 

Kertokaapas mitä kiviä teillä itsellänne on näissä väreissä? Omat suosikkini näistä ovat tietysti ametisti ja fluoriitti, sekä ihastuttava lepidoliitti ja tumma sugiliitti!

6 kommenttia:

 1. anteeksi mut miten ihmeessä sä onnistuit saamaan toin current moonin tohon? meniks sä sinne tarkastele elementtiä vai lähdekoodii vai mihi ja mitä sä sitten teit? :D sul on muuten aivan ihana blogi, toivottavast saisin joskus omastaki yhtä hyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mitä blogia itse kirjoitat?

   Klikkaa tuosta Current Moonista kohdasta "moon phase info" ja pääset sivustolle. Siellä vasemmalla on valikko Tools -> Moon Phase Module ,josta pystyt lisäämään sen omalle sivullesikin ja tarkastelemaan muita asetuksia. Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
  2. lilyssä on tuo noidanluola nii se on mun blogi :) kiitos avusta, mä yritän. tosin minä ja koneet on ; yhteisymmärrys nolla :D

   Poista
  3. siel on vaan se mis on siin vihrees ruudus se koodi joka pitäis voida lisätä omalle sivulle mut siin kohdas just mulla on ongelma ku en tajuu :D

   Poista
  4. Vaikuttaa oikein kivalta tuo blogisi :)

   Siitä on niin kauan aikaa kun tuon kuun vaihe-jutskan tuohon laitoin, etten oikein muista. Oli se kyllä aika haastavaa, mutta jotenkin siinä onnistui. Toivottavasti joku toinen osaa auttaa sinua enemmän.

   Poista
  5. kiitos :) okei kyllä se siitä ku ei luovuta :D

   Poista