sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kristalliverkko


Kristalliverkon muodostaminen on hauskaa, ja mikä parasta, sen käyttö voi olla hyödyllisempi tavoitteen saavuttamisessa kuin yksittäisen kiven käyttö!

Kristalliverkko on etukäteen tarkoitusta varten valituista kivistä muodostettu geometrinen kuvio, jossa keskellä on voimakivi. Kristalliverkolla halutaan vaikuttaa Universaaliin elämänvoimaan jonkin tavoitteen saavuttamiseksi. Erilaisia tarkoituksia kristalliverkolle voivat olla omat henkilökohtaiset tavoitteesi tai vaikkapa yhteiskunnallisten ongelmien ratkominen.


Kristalliverkko voidaan muodostaa kahdella tavalla. Itse pidän enemmän tästä tavasta: Verkon reunoilla olevat kivet ohjaavat energiaa keskuskivelle, joka vapauttaa kerätyn energian tarkasti halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Jos käytät kristallikärkiä, kärjet asetetaan osoittamaan keskukseen päin.

Toisessa tavassa on tarkoitus saada Universaalia elämänvoimaa virtaamaan ensin keskuskiven kautta sitä ympäröiviin kiviin, josta energia jakaantuu tasaisesti. Tässä tapauksessa kristallikärjet asetettaisiin keskuksesta ulospäin. Tämä voi olla haastavampi menetelmä ja mielestäni hankalampi visualisoitava.

Pääsääntöisesti kristalliverkon muodostamiseen ei ole tarkkoja sääntöjä. Luota intuitioosi. Suosittelen kuitenkin valitsemaan kivet etukäteen , puhdistamaan ja ohjelmoimaan ne tarkoitustaan varten. Sopiva alusta kristalliverkolle voisi olla puinen alusta, tarjotin, tai vaikkapa paperi jolle olet piirtänyt geometrisen kuvion. Kun haluat purkaa kristalliverkon, puhdista kivet huolellisesti! Tässä vielä joitakin ehdotuksia mitkä kivet sopisivat mihinkin tarkoitukseen (kaikkia mainittuja ei tarvitse käyttää): 

·         Vuorikide sopii kaikkiin tarkoituksiin ja se on myös erinomainen keskuskivi.
·         Rakkaus: ruusukvartsi, kuukivi, jade, malakiitti, punainen turmaliini
·         Rauha: akvamariini, kalsiitti, kunziitti, malakiitti, sodaliitti
·         Suojelus: akaatti, onyx, kalsiitti, sitriini, mustaturmaliini, turkoosi
·         Terveys: akaatti, ametisti, aventuriini, atsuriitti, kalsiitti, karneoli, hematiitti
·         Vauraus: aventuriini, vihreä- tai mustaturmaliini, meripihka, tiikerinsilmä
·         Voima (fyysinen): akaatti, meripihka, heliotrooppi jaspis, granaatti


Jos haluat tehdä kristalliverkon muodostamisesta rituaalin, tässä on ohjeet jotka suomensin mukaillen  http://crystal-cure.com/ sivustolta.

1. Mieti selkeä tarkoitus kristalliverkollesi. Puhdas aikomuksesi on se, jolla lataat kivet tarkoitustasi varten.
2.Kirjoita tavoitteesi paperille, tai tavoitettasi esittävän kuvan taakse.
3. Etsi rauhallinen paikka kristalliverkon luomiselle. Puhdista tila esimerkiksi suitsukkeen avulla (ja halutessasi nosta kehä.)
4. Asettele valitsemasi kivet geometriseen muotoon. Ohjelmoi voimakivi (pidä kiveä kädessäsi ja keskity sille antamaasi tarkoitukseen) ja aseta se verkon keskelle.
5. Rentoudu ja keskitä itsesi.  Visualisoi tavoitteesi jo tapahtuneen.
6. Lausu loitsu, kiitos tai rukous valintasi mukaan.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! Lisäsin tämän linkin Arcanan facebook-sivuille muidenkin iloksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Kivien kanssa on kyllä aina niin mukava puuhastella!

      Poista