sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Rakkaus ja kivun lievitys visualisoimallaTalven pimeys on vihdoin selätetty, ja täytyy myöntää että syksyllä hankkimani kirkasvalolamppu auttoi kovasti jaksamaan. Pimeänä vuodenaikana on ollut hyvä kääntyä sisäänpäin ja tutkiskella itseä. Meditaation kautta ja keskustelemalla henkioppaideni kanssa (joita en varmaankaan olisi löytänyt ilman ensimmäisen ITOW:in tehtäviä, mutta se on toinen tarina..), olen oikeasti ymmärtänyt rakkauden merkityksen.  Kun luen kauhistuttavia uutisia, tulen vihaiseksi ja surulliseksi. Se ei auta ketään. Rakkaus sen sijaan.. sillä voit oikeasti vaikuttaa. Rakastamalla voit levittää hyvää oloa ympärillensä, se kasvaa eikä muutu. Sinun tarvitsee vain löytää se.


Oikeastaan halusin kirjoittaa nyt kivunlievityksestä visualisoimalla. Olen jo muutaman vuoden ajan joutunut taistelemaan ikävää kantapääkipua vastaan, ja vasta itsepäisesti ajateltuani että minulla ei ole sitä, en tarvitse sitä ja se ei vaikuta minuun, se lieventyi niin paljon että se muuttuikin huomaamattomaksi. Mutta se tuli takaisin talvella. Päätin kokeilla särkylääkkeiden sijasta jotakin muuta.


Makasin sängyssä ja toistelin jotakin tämän tapaista puoliääneen: Olen rakastettu ja olen valmis vastaanottamaan rakkautta. Tiedättehän että rakkaus parantaa kaiken. Rakkaus ja myötätunto itseä kohtaan ovat ensimmäiset askeleet kohti terveempää kehoa. Ja niin, aloin visualisoimaan rakkauden parantavan kipuni. Visualoin pehmeän, pumpulisen, vaaleanpunaiset pilven, joka koostui ainoastaan rakkaudesta, ympäröivän itseni. (Kokemus oli niin voimakas että kun olin ”pilven” sisällä, en edes kuullut mitään. Kun nostin hetkeksi päätäni, kuulin selvästi kellon tikityksen ja kissani tassuttelevan lattialla, mutta kun laskin pääni takaisin kaikki äänet vaimenivat. ) Tunsin jalassani pientä kihelmöintiä, ja nukahdin, olihan silloin jo yö. Heräsin aamulla, ja arvaattekin jo varmaan että tuota kipua ei ole enää ollut sen jälkeen. Tiedän että se on lopullisesti pois, se on parannettu kokonaan.

Toivon että tämän kokemuksen jakamisesta olisi apua kaikille teille jotka joudutte elämään kipujen kanssa. Olen kokeillut metodia myös päänsäryn hoidossa. Tietenkään tämä ei ole oikea vastaus mihinkään akuuttiin kipuun, vaan suosittelenkin kokeilemaan tätä vaihtoehtoisena toimena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti