sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kivet ja niiden tarot-vastaavuudet & uusi kirja kivistä!Sarah Bartlettin The Key to Crystals kirja julkaistiin edellisvuonna. Se on 190 sivuinen kovakantinen kirja joka on täynnä paljon mielenkiintoista tietoa kivistä. Vaikka minulla on jo monta kivikirjaa, niin tästä on tullut ehdottomasti yksi lemppareistani. Kirjassa ei välttämättä ole sen enempää tietoa kuin muissakaan kivikirjoissa, mutta kirjan tapa esittää tieto on ihastuttavaa, ja käyttökokemusta rikastuttaa myös täysin värilliset sivut. Kirja tuntuu myös lähestyvän aihettaan hieman eritavoin kun tavanomaiset a:sta z:aan kirjat.

Vaikka kirja onkin englanninkielinen, luulisin että siitä selviää huonommallakin kielipäällä. Kappaleet ovat lyhyitä, eikä niissä ole turhaa jaarittelua. Kirja on jaettu neljään osaan joista ensimmäinen osa käy läpi kivien kanssa työskentelyn perusteet, toinen osa perehtyy kivien ymmärtämiseen, kolmas keskittyy kiviin ennustusvälineinä ja neljännessä osassa parannetaan kivillä.

Kirjasta löytyy myös mielenkiintoinen RWS-Tarot ja kivivastaavuustaulukko. Taulukko käsittää Suurten salaisuuksien kortit ja niiden avainsanat. Mikä sen parempaa kuin yhdistää kaksi mielenkiinnonkohdetta!


Kiven ohjelmointi vastaamaan tarotkorttia
Aseta kortti oikein päin pöydälle ja kivi kortin päälle. Toista kortin nimi kolme kertaa ääneen ja pyydä kortin energiaa täyttämään kivi. Lausu sitten määrittelemäsi tarkoitus, esimerkiksi jos käytät Oikeudenmukaisuuskorttia ja Jadekiveä harmonian saavuttamiseksi, lausu ”Haluan luoda harmoniaa ympärilleni”. Pidä tämän jälkeen kivi lähelläsi niin se luo ympärillesi harmonista energiaa. 

Taulukossa mainittu kivi on perinteinen vaihtoehto, mutta voit käyttää mitä tahansa kiveä joka sinusta tuntuu oikealta ohjelmoidaksesi sen. Ennen kuin aloitat, muista varmistaa että kivi on huolella puhdistettu entisistä yhteyksistään. Myös tarotkorteille löytyy enemmän avainsanoja kuin tässä mainitsemani, joten tutki kortteja enemmän löytääksesi ominaisuuden jota haluat käyttää.

Kortti- Kivi -Kortin avainsana

0.Narri – Heliotrooppi – Kapinointi
1.Maagikko – Topaasi – Viisaus    
2.Ylipapitar – Seleniitti – Herkkyys
3.Hallitsijatar – Pinkki turmaliini – Myötätunto
4.Hallitsija – Punainen karneoli  – Toiminta  
5.Ylipappi – Ruusukvartsi – Arvo
6.Rakastavaiset – Sitriini – Yhteys
7.Vaunut – Akvamariini – Visio
8.Voima – Tiikerin silmä – Inspiraatio
9.Erakko – Peridootti – Arvostelukyky
10.Kohtalonpyörä – Lapis lazuli – Tieto
11.Oikeudenmukaisuus – Jade – Harmonia
12.Hirtetty – Sininen pitsiakaatti – Uhrautuvuus
13.Kuolema – Malakiitti – Muutos
14. Kohtuus – Turkoosi – Virran mukana kulku
15.Paholainen – Obsidiaani – Koskemattomuus
16.Torni – Akaatti – Progressio
17.Tähti – Meripihka – Oivallus
18.Kuu – Kuukivi – Intuitio
19.Aurinko – Vuorikide – Optimismi
20.Tuomio – Ametisti – Havahtuminen
21.Maailma – Onyx – Rakenne Hyvää Ostaran aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti