perjantai 25. maaliskuuta 2016

Meditaatio elementaalivartijoiden löytämiseksiPenczakin The Outer Temple of Witchcraft kirjassa on jännittävä neljän meditaation sarja, joiden avulla voit luoda persoonallisen suhteen kuhunkin elementtiin. Meditaatioissa käydään kussakin elementaalimaailmassa ja etsitään itselle sopiva elementaalivartija, jonka voi sitten kutsua rituaaleja tehdessä edustamaan elementtiä. 

Tein harjoitukset joitakin kuukausia sitten sitten, ja sen jälkeen rituaaleistani on tullut huomattavasti hauskempia toteuttaa! Omat elementaalivartijani ovat nykyään siis Tulikarhu (tuli), delfiini (vesi), haukka (ilma) ja lumileopardi (maa). Tietysti kuka tahansa voi vain päättää kutsua tiettyä olentoa elementtiä edustamaan, mutta näiden meditaatioiden avulla voi luoda henkilökohtaisen suhteen elementaalivartijoihin. Olen myös käynyt muutamassa elementaalimaailmassa jälkeenpäin kun olen tarvinnut lohdutusta tai ymmärrystä jotakin asiaa kohtaan. 

Kuvitusta omasta Vk:stani

Halusin tehdä suomennetun tiivistelmän meditaatioiden kulusta, jotta kaikki jotka tätä kirjaa ei pysty ostamaan, voisivat myös kokeilla näitä. Meditaatiot alkavat sisäisestä temppelistä, jonka löytämiseksi Penzakin ITOW kirjassa on meditaatio, mutta se ei ole välttämätön. Itsekin olin luonut oman astraalitemppelini toisen kirjan ohjeilla (A Witch's Travel Guide to Astral Realms, kirja johon kannattaa ehdottomasti tutustua! Tuosta kirjasta on pitänyt jo pitkään tehdä esittely, mutta hukkasin muistiinpanoni ennen kuin ehdin sen tehdä, mutta joskus sen vielä kirjoitan.) ja koska viihdyn siellä niin hyvin, sama paikka on sisäinen temppelini. Tietysti voit aloittaa meditaatiosi myös Elämänpuun juurelta. 

Kaikki neljä meditaatiota noudattavat samaa kaavaa. Ensin mennään omaan sisäiseen temppeliin josta etsitään kunkin elementin ovi kerrallaan. Ovet voivat erota toisistaan väreiltään tai symboleiltaan, ja jokainen niistä vie siis eri elementaaliulottuvuuteen. Mielessä pidetään tavoite astua ovesta samalla kun pyydetään lupaa avata ovi. Jos pääset etenemään, sinun pitäisi nähdä edessäsi elementille sopiva ”tunneli”, jota pitkin pääset elementaaliulottuvuuteen. Tunnelin tarkoitus on puhdistaa mielesi kaikesta epäilyksestä ja peloista. 

Tunnelin jälkeen astutaan siis elementaalimaailmaan, ja sitä voi tutkia kaikessa rauhassa. Jännittävintä oli ehkäpä olla veden elementaalivaltakunnassa, sillä olin veden alla ja pystyin silti ”hengittämään” normaalisti. Tietysti meditoidessa mikä vain voi olla mahdollista, mutta tällaiset meditaatiot ovat niin voimakkaita että niitä tehdessä tuntee myös fyysisiä asioita kuten veden virtauksen iholla jne.

Tunnelin edestä alkaa polku jota lähdetään seuraamaan, ja samalla tarkkaillaan kaikkia symboleita ja eläimiä joita saatetaan nähdä. Polun päässä odottaa oppaasi, se voi olla myös tehtävään lupautunut enkeli, jumalolento tai myyttinen eläin. Oppaalle esittäydytään ja hänen nimeänsä voidaan kysyä. Opasta seurataan, ja hän voi näyttää tai kertoa sinulle jännittäviä asioita. Kysy oppaaltasi ketä sinun tulisi kutsua kyseisen elementin vartijaksi rituaaleissasi, ja hän voi itse lupautua tehtävään tai viedä sinut toisen olennon luo. Meditaation lopulla elementaalivartija vie sinut takaisin tunnelinsuulle, ja kuljet sitä pitkin takaisin sisäiseen temppeliisi, josta voit lopettaa meditaation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti