torstai 31. maaliskuuta 2016

Se tapahtui koska uskoit niinOlet varmasti kuullut joskus väitteen ”Se tapahtui vain koska uskoit niin”, oli kyse sitten tekemästäsi ennustuksesta, taiasta tai käyttämästäsi luontaislääkkeestä. Yleensä tuolla lausahduksella yritetään vähätellä jonkin asian tehoa, vaikka se onkin itse asiassa erityisen hienoa että jotain tapahtui vain koska uskoit niin! Hermetismin mukaan tahdonvoimasi on suurin voima joka vaikuttaa elämääsi fyysisellä tasolla. Tahdonvoimasi on myös erityisen tärkeää työskenneltäessä mentaalisella tai henkisellä tasolla. 


Magian perustana on siis ajatus että luot itse oman todellisuutesi. Olemassaolon tasoja on kolme: fyysinen, mentaalinen ja henkinen. Nuo tasot eivät ole toisistaan irrallisia, vaan ne ovat päällekkäisiä. Tämän takia kaikella mitä ajattelet on seurauksensa. Jos ajattelet jatkuvasti olevasi köyhä, tai ajattelet että sinulla ei varaa johonkin, se on itseään toteuttava  ajatus. Jos ajattelet olevasi rikas ja että pystyt ostamaan kaiken mitä haluat, se on yhtälailla itseään toteuttava ajatus. Ensimmäinen askel maagisempaan elämään onkin siis tiedostaa omat vahingoittavat ajatusmallit, ja muuttaa ne positiivisiksi. 

Oma tahdonvoimani on voimakas, joten voin saada asioita tapahtumaan pelkästään visualisoimalla niitä. Visualisointi kuuluu tulielementin piiriin. Tietysti kaikkien ei tarvitse olla hyviä visualisoimaan. Jos koet että ilman elementti on lähempänä sinua, voit saada tahdonvoimasi esille kirjoittamalla ja ääneen lausumalla. Maa elementin  omakseen kokeville rituaalien fyysinen suorittaminen on tehokasta, ja niin ikään vesielementille uskolliset liittävät tahdonvoimaansa selkeän tunteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti