sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Divine Magic kirja


Olen hyvin innoissani tästä kirjasta! Kyseessä on Doreen Virtuen nykyaikaistama versio Kybalionista, Hermetismin seitsemästä opetuksesta. Tämä kirja voi todella muuttaa elämäsi, sillä se selvittää hyvin ymmärrettävästi kuinka tämä maailma toimii, ja miten voit muuttaa omaa maailmaasi. 


Hermetismin periaatteet ovat ikivanhoja opetuksia. Ne eivät ole uskonnollissävytteisiä, joten kuka tahansa voi hyötyä niiden opiskelusta. Wiccalle Hermetismin periaatteet muodostavat kuitenkin perusfilosofian.  

Kirja on pieni, 108 sivua ja sen mukana saa koodin jolla voi ladata äänitiedoston. Ääniraita on noin 50 minuuttia kestävä ja se sisältää kirjaan sopivia meditaatiota ja visualisointiharjoituksia. 

Kirja on jaettu kahteentoista kappaleeseen, ja onkin hyvä idea lukea kirja kaikessa rauhassa. Koska tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun itse luin hermetismistä, niin pystyin hyvin ymmärtämään kaiken lukemani, mutta ymmärrän että se voi olla todella mieltä avartava.

Kirja opettaa kuinka voit parantaa psyykkisiä kykyjäsi, vaikuttaa mielialoihisi ja energiatasoihisi ja kuinka voit houkutella elämääsi kaiken mitä tahdot. Seitsemän opetusta käydään läpi niin, että ensin saa lukea Doreen Virtuen selitykset asiasta, ja sen jälkeen pääsee lukemaan modernisoidun version Kybalionin vastaavasta opetuksesta.

Kaikkihan eivät ole kovin innoissaan Doreen Virtuen teoksista, mutta tässä kirjassa ei ole kyse enkeleistä. Muutaman kerran täällä kyllä enkelitkin mainitaan ohimennen, mutta se ei ole mitenkään häiritsevää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti