maanantai 6. helmikuuta 2017

Jupiter perääntyyAstrologia on yksi kiehtovimmista aiheista mitä tiedän, joten päätin vihdoin tehdä haaveistani totta, ja alkaa opiskelemaan astrologiaa (toistaiseksi itsenäisesti). Olen jo oppinut lukemaan syntymäkarttaani, joka ei ollutkaan ollenkaan niin vaikeaa kuin olisi voinut luulla. Nyt ei kuitenkaan keskitytä siihen, vaan ajankohtaiseen uutiseen. Huomasin että kalenterissani on tälle päivälle merkittynä Jupiter Retrograde, siis planeetan perääntyvä vaihe. Merkuriuksen kohdallahan me jo tiedämmekin, mitä se tarkoittaa, joten päätin tutkia tätäkin ilmiötä.

Jupiter aloittaa perääntymisensä siis tänään, 6.2. 2017 Vaa´assa, ja se jatkuu aina kesäkuun yhdeksänteen päivään saakka. Koska Jupiter pysyy kussakin eläinradan merkissä vuoden, niin tämä koko perääntyminen tapahtuu Vaa´assa. Jupiterin retrograde-vaihe  kattaa noin neljän kuukauden ajanjakson, ja se toistuu aina 13 kuukauden välein. 

Tarotkorteissa Jupiter liitetään Kohtalonpyörään ja Vaaka tietenkin Oikeus korttiin. Pakka: Celestial tarot.

Rooman mytologiassa Jupiter oli Jumalien Kuningas, niin kuin Zeus oli Kreikan mytologiassa. 

Jupiter on kosminen mentori, joka ohjaa meidät rajoitteidemme yli, ja laajentamaan perspektiiviämme. Se hallitsee filosofiaa, uskontoja, kirjallisuutta ja juridisia ammatteja; siis kaikkea syvempää merkitystä etsivää. Jupiter on myös hyvänonnen planeetta, mutta se ei tarjoa meille mitään mihin emme ole valmiita. Sinun onkin itse nähtävä Jupiterin tarjoamat mahdollisuudet. 

Jupiterin perääntyminen tarjoaa eväät filosofisille pohdinnalle ja henkisille kasvulle. Tämä on myös oivaa aikaa tavoitella unelmiasi. Epärealistiset ja itsekkäät haaveet kannattaa kuitenkin unohtaa; Vaaka on tasapainon ja oikeudenmukaisuuden merkki. On tärkeää olla onnellinen siitä, mitä jo on, eikä tavoitella aina jotakin lisää. Nyt onkin myös tilaisuus huomata omat  vääristyneet käyttäytymismallit ja tehdä asialle jotakin. 

Mieleesi on jo voinut nousta suuria kysymyksiä, kuten oletko tyytyväinen työhösi tai tuoko parisuhteesi sinulle onnea? Jupiterin ollessa kasvun ja laajenemisen planeetta, myös ongelmat korostuvat jolloin niitä on vaikeampi enää jättää huomiotta. Vaaka tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden oikaista ongelmat esimerkiksi parisuhteessa, jos sitä todella haluaa.

Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa Jupiterin perääntymisen eri vaiheista, suosittelen lukemaan http://astrologyking.com/jupiter-retrograde/ sivun artikkelin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti